Gaeirt Window Sash Lock, Window Latch Screw Fixing Brushed Surface Treatment Black for Cabinets for плъзгащи доколкото Doors

Gaeirt Window Sash Lock, Window Latch Screw Fixing Brushed Surface Treatment Black for Cabinets for плъзгащи доколкото

BGN 72.40

Брой продукти

Матирана обработка на повърхността, красива и изискана, устойчив на корозия, не се окислява и ръжда.Поддържа ротация на 180°, лесно се превключва между отворено и затворено състояние.Лесен за инсталиране, с спомагателно оборудване винт, силна и твърда, не е лесно да се загубят, добра сигурност.Широко се използва в обзавеждането, като например дървени врати, плъзгащи се врати, прозорци, шкафове и т.н. с помощта на един дебел материал от с сплав, издръжлива, устойчива на износване и дълъг живот.Функция : 1. Поддържа ротация на 180°, лесно се превключва между отворено и затворено състояние.2. Широко използван в мебели, дървени врати, плъзгащи се врати, прозорец, шкафове, etc.3. Почищенное четка повърхностно покритие, красива и прекрасна, коррозионностойкое, не е лесно да се окисляват и заржаветь.4. С помощта на дебел материал, сплав на цинк, здрава, устойчива на износване и дълъг живот.5. Лесен за инсталиране, с винтови аксесоари, трайни и издръжливи, не е лесно да загубиш, е добра сигурност.Спецификация : Състояние : 100% Чисто new Item Тип : рамка, която да защелкаматериал : цинк сплавцвет : Черныйустановка Метод : Винт Fixing Uses : Шкафове, плъзгаща се врата, прозорец и т.н. Тегло : прибл. 80 г / 2,8 грама опаковка Размер : прибл. 10.00x5.00x3.00cm / 3.9x2.0x1.2in Списък на пакетите : 1 x Врата защелка1 x Аксессуары6 x винт Забележка : 1. Моля, позволете 0-1in грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.


Основни характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Door Latch
Material:
Zinc Alloy
Color:
Black
Installation Method:
Screw Fixing
Uses:
Cabinets, Sliding Doors, Window, etc.
Weight:
Approx. 80g / 2.8oz
Package Size:
Approx. 10.00x5.00x3.00cm / 3.9x2.0x1.2in
Package List:
1 x Door Latch :
1 x Accessory :
6 x Screw :
1. Please allow 0-1in error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Подобни продукти в категория