с Висящи котлони тест Силикон качеството на храната дъска за Табла дупки Висящи Гъвкава Солидна, за да постно месо за Дома

с Висящи котлони тест Силикон качеството на храната дъска за Табла дупки Висящи Гъвкава Солидна, за да постно месо за

BGN 56.56

Брой продукти

Изработен от хранително-силиконов материал, високо качество, нетоксичен и безопасен за използване.Подходящи за използване в домашна кухня, може да се използва за рязане на плодове, зеленчуци и така нататък.Здрав за по-дълга употреба, гъвкава и не е лесно да се повреди, лесно за използване.С отвор за захващане удобно виси на дъска за рязане на борда на една кука за лесно съхранение.Измийте дъска за рязане бяла дъска с гореща вода или ако е необходимо, добавете препарат за почистване, лесно моющееся.Изработен от хранително-силиконов материал, високо качество, нетоксичен и безопасен за използване.Подходящи за използване в домашна кухня, може да се използва за рязане на плодове, зеленчуци и така нататък.Измийте дъска за рязане бяла дъска с гореща вода или ако е необходимо, добавете препарат за почистване, лесно моющееся.Здрав за по-дълга употреба, гъвкава и не е лесно да се повреди, лесно за използване.С отвор за захващане удобно виси на дъска за рязане на борда на една кука за лесно съхранение.


Основни характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Cutting Board
Material:
Silicone
Color:
Purple
Product Size:
Approx. 30 x 22 cm / 11.8 x 8.7 in
Weight:
Approx. 300g / 10.6 oz
Package List:
1 x Cutting Board :
1. Please allow 0-2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Подобни продукти в категория