Junluck Лаптоп Кабел за Заключване, Разход на Заключване за Сигурност Кабел за компютър, Кражба на Моторен Възпиращ 4-цифрена парола(сребро, 43,3 инча)

Junluck Лаптоп Кабел за Заключване, Разход на Заключване за Сигурност Кабел за компютър, Кражба на Моторен Възпиращ 4-цифрена

BGN 6.95

Брой продукти

Работи с всички преносими компютри, настолни компютри, докинг станция с вграден стандартен отвор за заключване за сигурност.Удобна дейност с 90-градусным шарнирно съединение на кабела, лесно за монтаж и безопасна за използване. 4-значная функция за нулиране, възлизаща на 10 000 комбинации, персонализирайте своята уникална комбинация за максимална сигурност.Отлична издръжливост стопорной глави за защита от взлом.Покрит със стоманен кабел с корпус от замъка, от легирана стомана, якост и стабилност и служи като идеално средство за възпиране на кражба.Описание : Това е кабел кодов сигурност заключване на лаптопа с четырехзначным парола.Удобна работа и стабилен материал, който е идеален за кражба спирачка кабел за вас.Той работи с всички преносими компютри, настолни компютри, докинг станция с вграден стандартен отвор за заключване за сигурност.Не го пропускайте!Характеристики : 1. Отлична издръжливост стопорной главата, за да се противопоставят на намесата. 2. 4-значная сбрасываемая функция, възлизаща на 10 000 комбинации, персонализирайте своята уникална комбинация за максимална сигурност. 3. Покрит със стоманен кабел с тялото на замъка легирана стомана, устойчивост и стабилност, служи като идеално средство за възпиране на кражба. 4. Удобна дейност с връзка на кабела прическата.те 90 градуса, лесно за монтаж и безопасна за използване. 5. Работи с всички преносими компютри, настолни компютри, докинг станция с вграден стандартен отвор за заключване за сигурност.Параметри : Материал : стомана с покритие, легированная стомана, ABS Цвят : сребърен Дължина : 110 см / 43,3 инча Тегло на опаковката : 107 грама Количество : 1 бр. Като зададете парола : 1. Източник парола 0000, въведете паролата и задръжте квадратни бутона за отключване. 2. Промяна на паролата : В разблокированном състояние да използвайте малък инструмент (например, малка отвертка, ключ и т.н.), за Да натиснете кръг бутона в долната част на замъка (трябва внимателно да се натисне до край); Промяна на парола; Не ослабляйте кръг бутона, докато парола напълно променен.Пратката включва : 1 х заключване за сигурност лаптоп Забележка : 1. Възможни са отклонения в 1-3 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. 2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.


Основни характеристики

Подобни продукти в категория