220V G3 / 8Превключвател за налягане на водната помпа, Регулатор на налягането, 1.0-1.8 KGF/c㎡ 1.5-2.2 KGF/c㎡, за бустерного помпа, Тръба помпа, автоматично водна помпа(B)

220V G3 / 8Превключвател за налягане на водната помпа, Регулатор на налягането, 1.0-1.8 KGF/c㎡ 1.5-2.2 KGF/c㎡, за бустерного

BGN 12.55

Брой продукти

Изработен е от висококачествен материал, здрав структура, антикорозионна, здрав за използване.Предназначена е за автоматизиране на стартиране и спиране на работата на водната помпа, както и поддържане на налягането и дебита.Автоматично управление, никакво ръчно управление не се изисква.Когато налягането в тръбопровода системата ще достигне горната граница, захранване автоматично изключване и водна помпа ще спре да работи.Когато налягането достигне дъно, захранване изключване.Проста дейност, стабилно представяне, ниската консумация на енергия на спестяванията.Подходящ за автоматична помпа за гореща и студена вода, друг от семейството наддувочных помпи, тръбопроводни помпи и т.н. Характеристики : Изработен е от висококачествен материал, здрав структура, антикорозионна, здрав за използване.Предназначена е за автоматизиране на стартиране и спиране на работата на водната помпа, както и поддържане на налягането и дебита.Автоматично управление, никакво ръчно управление не се изисква.Когато налягането в тръбопровода системата ще достигне горната граница, захранване автоматично изключване и водна помпа ще спре да работи.Когато налягането достигне дъно, захранване автоматично се свързва и водна помпа започне да работи.Проста дейност, стабилно представяне, ниската консумация на енергия на спестяванията.Подходящ за автоматична помпа за гореща и студена вода, други семейни наддувочных помпи, тръбопроводни помпи и т.н. Спецификация : Напрежение : 220 В сътрудничество резба : G3/8" Диапазон на регулиране на налягането : (по избор) A. 1.0-1.8 КПС /с㎡ Вкл. : 1.0 КПС/с㎡ Изкл. : 1.8 КПС/с㎡ Б. 1.5-2.2 КПС /c㎡ Вкл. : 1.5 КПС/c㎡ Изкл. : 2.2 КПС/c㎡ Осъществяване списък : 1* Регулатор на налягането.


Основни характеристики

Подобни продукти в категория