Kleenplus Жълто Шаран Koi Риба Кръпка Занаяти Изкуство за Шиене, Ремонт на Риба Щастливо Животно Карикатура на Бродирани Ютия На Шият Икона Лепенки за DIY Дънки, Яке и Чант?

Kleenplus Жълто Шаран Koi Риба Кръпка Занаяти Изкуство за Шиене, Ремонт на Риба Щастливо Животно Карикатура на Бродирани

BGN 5.51

Брой продукти

Размер : 2.1/8 X4.3/8 инча/ Покажи на следващата картинка.Инструкции за гладене : 1. Пръскане е достатъчно пара на повърхността на тъканите и термосваривание на листа, на задната страна на пластира. 2. Поставете на кръпката, на точното място на вашата тъкан, така, както искате да декорирате. 3. Защитете повърхност на пластира, покрита си с влажна кърпа или тънка кърпа и гладя при висока температура, след това кликнете ютия с пластир в продължение на 10-15 секунди около 2-3 пъти. 4. При продължителна употреба трябва да повторите стъпка 3 на гърба си кърпа. 5. Изчакайте, докато той се охлади, проверете всеки ъгъл на добавката и около ръбовете на пластира, които вече са запечатани.Ако вие не сте готови, повторете стъпки 3 и 4. този предмет може да бъде или шият, или на път, въпреки това ви предлагаме желязо на място, а след това да шият, за да се уверите, че е надеждно закрепен.Пратката ще бъде изпратена директно от Тайланд стандартна въздушна поща с малък пакет, и това ще отнеме около 11-21 на работния ден. 100% гаранция за удовлетворение.Ако не сте доволни от придобити стоки по някаква причина, моля, свържете се с нас за да получите инструкциите за връщане на стоки в рамките на 14 дни.Цената на доставката не подлежи на връщане.Разходите за обратна доставка ще бъде заплатена от купувача.Ние се опитваме да направим всичко възможно, за да може всеки клиент е напълно доволен.Ако има някакви проблеми, пишете ни!Ние ще се радваме да помогнем.


Основни характеристики

Подобни продукти в категория