Yinpecly 100 см / 39,4 инча От Неръждаема Стомана Пряка Линия Метална Линийка Скала Владетел Права линия, Линия на Измервателен Инструмент за Инженерен Офис Архитект и Чер?

Yinpecly 100 см / 39,4 инча От Неръждаема Стомана Пряка Линия Метална Линийка Скала Владетел Права линия, Линия на Измервателен

BGN 4.79

Брой продукти

【Размера на продукта】Обхват на измерване : 100 см / 39,4 инча; Размер на линия : 100x2x0,2 см(Д*Ш*Т). 【Качествен материал】Пластмасов пряка линия е изработена от пластмаса с добро качество, трайни и трайни; добър инструмент за измерване, лесен и удобен за използване. 【Многофункционален】- Нашата линия е с дупка за окачване на края, което позволява удобно да се съхранява линия. 【Удобен и безопасен дизайн】- Пряка линия ясно показва цифри и букви на страницата; с помощта на ясна математическа линия можете да лесно да се измери обект. 【Широко приложение】- Владетел, подходящи за художници, дизайнери, архитекти, инженери, студенти и така нататък; линия отговаря за един клас, училището, офиса, дома и т.н. Yinpecly неръждаема стомана пряка линия Описание на продукта : 1.Пряка линия е изработена от неръждаема стомана с добро качество, солидна и здрава,не е лесно разгражда и ръжда, осигурява дълъг срок на експлоатация. 2.Двойна странична измервателна линийка, сантиметър скала се намира на единия край на владетеля, а инчовата - на другия край; да отговарят на вашите различни измервателни нужди. 3.Преносим и лесен за съхранение, линия може да се съхранява в училищната чанта или чанта, така че е удобно за един студент да се направи математически и чертежные работа.Технически характеристики на : Име на продукта : Пряка линия от неръждаема стомана Марка : Yinpecly Материал : линия от неръждаема стомана Размер : 100x2x0, 2 см(Д*Ш*Т) Диапазон на измерване : 100 см / 39,4 инча Осъществяване Съдържание : 1 бр. х пряка линия от неръждаема стомана Забележка : 1.Моля, проверете размера, преди пускането на поръчката. 2. Поради ръчно измерване, моля, нека разликата в 1-2 мм, благодаря. 3. Поради различни фактори, като яркостта на дисплея и яркост на светлината, на действителния цвят на продукта може да се различават малко от снимки на сайта.


Основни характеристики

Подобни продукти в категория