Дръжка чекмедже клетка за клетки, Выдалбливают на Дръжката на Гардероба на Дизайна на клетка за птици, за Чекмеджета, врати, Аксесоари, домашно оборудване на кабине

Дръжка чекмедже клетка за клетки, Выдалбливают на Дръжката на Гардероба на Дизайна на клетка за птици, за Чекмеджета,

BGN 46.40

Брой продукти

Удебелена рамка, по-здрав.Многослоен гальванический процес, може да бъде както нова, така и обикновен.Идеален за чекмеджета, гардероб, шкаф, врата и т.н. Лесен за инсталиране и почистване, може да бъде протерт мека и влажна кърпа.Выдалбливают птица клетка дизайн, красив и стилен.Изящна изработка, не избледняват лесно.Изработен е от високо качество с съюзник, здрав и издръжлив. 1. Изработен е от висококачествен материал съюзник на цинк, soild и durable. 2. Выдалбливают птица клетка дизайн, красив и стилен.Изящна изработка, не избледняват лесно. 3. Удебеляване на основания, и по-трайно.Многослоен гальванический процес, може да бъде както нова, така и обикновен. 4. Лесен монтаж и почистване, можете да избършете с мека и влажна кърпа. 5. Идеален за чекмеджета, гардероб, шкаф, врата и т.н.


Основни характеристики

Condition:
100% Brand New
Material:
Zinc alloy
Color:
As Pictures Shown
Type:
#1, #2, #3(Optional)
Holes Distance:
Single hole, 96mm/3.8in, 128mm/5.0in
#1 Overall Length:
approx.6cm/2.4in, 
#2 Overall Length:
approx.11.9cm/4.7in
#3 Overall Length:
approx.15cm/5.9in
Weight:
Approx.39g~106g/1.4oz~3.7oz
Package list:
 
1 * Knob Pull Handle :
1. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Подобни продукти в категория