Водно конче Стикери За Нокти Зелен Син Розов Оранжев Цвят Стикери За Нокти Дизайн Нокти Съвет Украса Женски Момичета Нокти DIY 4 Листа (серия цветни растения)

Водно конче Стикери За Нокти Зелен Син Розов Оранжев Цвят Стикери За Нокти Дизайн Нокти Съвет Украса Женски Момичета Нокти

BGN 2.39

Брой продукти

4 листа цветове стикери за нокти, всеки модел може да се намали, за да се поберат най нокти, завърши красив дизайн на нокти само за няколко минути.ЛЕСНА употреба : Инструкция е включена в комплекта, стикери за нокти с ярки и доста лесни за употреба, работят отлично голи нокти, може да продължи седмици наред.ЗДРАВЕТО БЕЗОПАСНО : Стикери за нокти са изработени от екологично чисти материали, без да се ограничават никакви стилове на ноктите, можете да ги използвате безопасно (дори за бременни жени).Една малка част от ноктите на стикери, идеално за нокти или на върха на нокътя.Подходящ за повечето ноктите.Идеален за създаване на уникален и невероятен дизайн на ноктите.Направи си САМ маникюр-това е забавно със семейството си или приятелите си, когато става въпрос за семейни събирания и партита.Неговите ярки и красиви цветове създават празнична атмосфера за всички.Подходящ за украса на вашия телефон, покани също.Употреба 1.Подстригване, обелват се и се отполируйте ноктите; равен фон койору на ноктите и подсушете я. 2. Премахване на филма с изделия,изрежете речитатив и потопи я във вода за 10-20 секунди. 3. Овлажнява ноктите, залепете речитатив в желаната позиция. 4. Намокрете водата, хартиена кърпа и изсушете със сешоар. 5. Се покрива с прозрачен лак за нокти и изсушете със сешоар.


Основни характеристики

Подобни продукти в категория