Ayyufe Органайзер За Съхранение на Баня,Органайзер За Съхранение на Удар Безплатно Добра Товароносимост Пластмасова Мивка и Рафтове За Съхранение на Инструменти за ?

Ayyufe Органайзер За Съхранение на Баня,Органайзер За Съхранение на Удар Безплатно Добра Товароносимост Пластмасова Мивка

BGN 29.60

Брой продукти

✔Перфектен размер : дължина-стеллажа за съхранение-26 см, ширина-24 см, височина - 6 виж ✔Високо качество : Този продукт е лесен за монтаж, не се нуждае от сложни инструменти и няма да навреди на вашата повърхност на стената. ✔Практичност на Този продукт е подходящ за дома, домашно стопанство, баня, тоалетна и т.н. ✔Многоцелеви рафтове изработени от пластмаса и неръждаема стомана. ✔Притежателя Storage Bathtub домочадца приема сгъване конструкция, която може да ви помогне да виси с леген за измиване, хавлия, четка за готвене ястия и така нататък.Описание : Притежателят на бани приема сгъване конструкция, която може да ви помогне да висят умивалник, кърпа, четка, тенджера за готвене и така нататък.Този продукт е лесен за монтаж, не се нуждае от сложни инструменти и няма да навреди на вашата повърхност на стената.Рафтове за съхранение е изработена от пластмаса и неръждаема стомана.Дължина стеллажа за съхранение-26 см, ширина-24 см, височина-6 вижте Този продукт е подходящ за дома, домашно стопанство, баня, тоалетна и т.н. Наименование на продукта : Рафтове за храненияматериал : пластмаса,неръждаема стальразмер Детайли : Рафтове за съхранение на : 26 см х 24 см х 6 см/10,24" х 9,45" х 2,36" (прибл.)Забележки : поради разлика в осветлението и конфигуриране на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.Моля, позволете една малка разлика в размера се дължи на различни ръчни измервания.Пакетът включва : 1 x Рафтове за съхранение(другите не са включени).


Основни характеристики

Подобни продукти в категория