Разтегателен Разтегателен Кабинет Прът,Подвижен Шкаф, Шкаф Камериер Прът,Окачен на Прът за Съхранение на Гардероба,Регулируем Държач Организатор Облекло 1 опаков?

Разтегателен Разтегателен Кабинет Прът,Подвижен Шкаф, Шкаф Камериер Прът,Окачен на Прът за Съхранение на Гардероба,Регулируем

BGN 15.19

Брой продукти

【SPACE SAVER】Чист и красив.Това е един многофункционален шкаф камериер, на който може да се окачи дрехите си, вратовръзки, шалове, а не само панталони.Той използва максимално пространството, така че ще има достатъчно място за други цели. 【ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ】Има 4 дупки ( по 2 в двата края ) на витла, които ще бъдат използвани за монтиране на релса за вътрешната част от обекта на мебели. 【ЗДРАВА И устойчива】Висококачествена стоманена конструкция и черно силово покритие осигуряват здрав и издръжлив рафтове за съхранение. 【Зареждане на 】пълно задоволяване на вашите ежедневни нужди.Той е с товароподемност около 44-66 паунда,което означава, че от 30 до 40 дънки,и той все още може да се плъзга гладко, той е силен, и можете да го използвате за успокоение.Той е издръжлив,и можете да го използвате за успокоение, за да работи добре под плотове и в кухни или бани за топъл кърпи.Разтегателен Разтегателен Кабинет Прът,Подвижен Шкаф, Шкаф Камериер Прът,Окачен на Прът за Съхранение на Гардероба,Регулируем Държач Организатор Дрехи(1 опаковка, 14,4 инча).


Основни характеристики

Подобни продукти в категория