Liquid Sculpey Liquid Polymer Oven-Bake Clay, бял, бутилка 2 грама, Отличен за бижута, празници, направи си САМ, смесени медии, прозорци вериги, аксесоари за дома и много други! Перфектен ?

Liquid Sculpey Liquid Polymer Oven-Bake Clay, бял, бутилка 2 грама, Отличен за бижута, празници, направи си САМ, смесени

BGN 8.96

Брой продукти

Liquid Sculpey се предлага в 17 цвята!Този бял цвят с матово покритие са подходящи за всеки проект!.Иновативен, гъвкав продукт, който започва като течност, а след това се превръща в твърди, трайни, гъвкави и леки парчета!Което го прави идеален за бижута, смесени медии, аксесоари за дома и много други!.Обрат – капачка за прецизно управление на потока-напълно отвори форма за попълване.Отворете половината път за друга задълбочена работа.Добавете елементи, като блясък, подправки, сухи цветя и метални детайли, за да добавите интерес към вашите творениям преди печене!.Произведено в САЩ - Нетоксичная течна полимерна глина - Тази полимерна глина достатъчно безопасно за хора на изкуството от всички възрасти, тъй като тя отговаря на стандартите за безопасност ASTM D-4236 и EN 71 AP, за да бъде нетоксичен. твърди, трайни, гъвкави, по-леки парчета!Liquid Sculpey-това е течна полимерна глина за печене на фурна, която е идеално място за занаятчии от всички възрасти.Тази глина е идеален за бижута, аксесоари за дома, смесени медии, празници, занаяти, смесени МЕДИИ и много други!Liquid Sculpey се предлага в 17 цвята и 3 варианта на покритие - матово покритие, метал и прозрачна.Течна полимерна печка омесва глина - Liquid Sculpey отговаря на стандартите за безопасност ASTM D-4236 и EN 71, тя нетоксична и е безопасен за употреба във вашата домашна фурна.Просто направете си течно скулптура на творение и се пекат в дома или тостерной фурна при температура 275 °F около 15-30 минути в зависимост от размера на вашите творения.Той няма да изсъхне на въздуха, така че да не бързаме с крафтом и да не се бърза, за да завърши проектите си.Съвети за използване на Liquid Sculpey- - Внимателно се разбърква преди употреба - може да добавите елементи, като блясък, подправки, сухи цветя и метални парчета, за да добавите интерес към вашите творениям преди печене! - За разреждане - добавете пластификатор Sculpey Clay до постигане на желаната консистенция. - За да се сгъсти – изсипва се в чаша и се оставя да престои една нощ - Отлични выравнивающие свойства, които позволяват да се пече го в листа и се изсипва в бижута. - Отлично работи в силиконови духови безопасните форми. - Погрижете изображение или свободната си ръка начертайте върху парче стъкло, а след това се пече за прозорец вериги, които ще останат на вашия прозорец!.


Основни характеристики

Подобни продукти в категория