Мека дужка лебедка TUMAX, 1/2 инча x 23,6 инча (якост на опън 45 000 паунда), със Защитен Ръкав за възстановяване на теглене на suv ATV Truck Boat (оранжево, 2 опаковки)

Мека дужка лебедка TUMAX, 1/2 инча x 23,6 инча (якост на опън 45 000 паунда), със Защитен Ръкав за възстановяване на теглене

BGN 20.79

Брой продукти

【Heavy Duty 45,000 СРЕЩА】 Скоба лебедка изработени от висококачествени синтетични влакна въжета, всеки с тегло само 210 грама, сверхпрочная капацитет осигурява безопасност при използване на възстановяване. 【Супер лесно и безопасно】 Тази мека теглителна staple по-лесно се стяга и отпуска, отколкото на d-пръстени, вътрешен контур 18 см. идеален за всички видове котви, междувременно мек материал, който не драскотина боя и не вреди на тапицерия на автомобил. 【One Piece Recovery Shackle】 Не е необходимо да дръпнете или притеснявам щифтове, рывковое пръстен гъвкаво е подходящ, както за мъже, така и за жени.Сцепка и деформация сами по себе си позволяват да се постигне панти и лесно затегна примката. 【Корозия и устойчив на uv】 Няма метал, няма ръжда.Защитен черен ръкав-това е бонус към намаляване на износването, защитава от ултравиолетови лъчи, износване скали и нагряване за висока проходимост, за да се удължи срока на експлоатация. 【Аксесоари за лебедки в комплект възстановяване】 Отлична производителност за каране на лодки, къмпинг, личен плавателен, скално катерене, квадроцикла и suv.Идеалното е затворено връзка за вашия буксирного на колана или на кинетичната въжето!.


Основни характеристики

Подобни продукти в категория