YANYODO Soccer Топка Training Practice Традиционните футболни Топки Класически размери 3/4/5 за Деца, младежи, деца, тийнейджъри, възрастни, идеален за Външни и вътрешни Мач или игр?

YANYODO Soccer Топка Training Practice Традиционните футболни Топки Класически размери 3/4/5 за Деца, младежи, деца, тийнейджъри,

BGN 15.99

Брой продукти

【Премия материал】 : Външен корпус на този тренировъчен топката се състои от термопластичен полиуретан (TPU), който в голяма степен допринася за дълготрайност на топката, а също така усещането за писалка.Освен това, той намалява абсорбцията на влага. 【Уникален бутил балон】 : пикочния Му мехур използва бутил материал, който подобрява задържане на въздуха, което означава, че не се нуждаят от честа рефляция.Увити балон и придава му е идеално кръгла форма, допир и подскачащи. 【Класически дизайн】 : оборудван с 32 пана, традиционен черен размер 4(приблизително 25'-26')- възраст 8-12 години; размер на 5(приблизително 27'-28')- възраст 12+. Моля, консултирайте се с вашата местна лигата изисквания за размер. 3 размера на избор за деца, юноши и възрастни.РАЗМЕР 3 (прибл. 23"-24"), за деца под 8 години. РАЗМЕР 4 (прибл. 25"-26") на възраст от 8 до 12 години. РАЗМЕР на 5 (прибл. 27"-28") за деца на възраст 12 и повече години.Компанията YANYODO се ангажира да предоставя превъзходно и издръжливи спортни продукти за любителите на спорта, включително и футболни топки, волейболни топки, футболни топки и така нататък.Всеки материал внимателно подбор, и всеки продукт отговаря на строгите стандарти на производство, за да се гарантира дълголетие ежедневна употреба.Този футболен тренировъчен топката ви предоставя много стилни варианти на фигурата, докато ярки модели имат прецизен ефект за следене и позициониране.Благодарение на високото качество на материали от този за възрастни и младежки футболен топката осигурява отлично докосване и издръжливост, които можете да използвате за забавление, физическо възпитание, тренировки, състезания и т.н. 3 от размера на избор за деца, юноши и възрастни Размер на 3 (прибл. 23"-24"), за деца под 8 години РАЗМЕР на 4 (прибл. 25"-26") за възраст от 8 до 12 РАЗМЕР на 5 (прибл. 27"-28") за деца на възраст 12 и повече години.


Основни характеристики

Подобни продукти в категория