Relaxdays пътуване портфейл За Мъже и Жени С 6 Отделения Водоустойчив Окачен пътуване портфейл За Къмпинг Чанта за Пране на Грей 1 Бр.

Relaxdays пътуване портфейл За Мъже и Жени С 6 Отделения Водоустойчив Окачен пътуване портфейл За Къмпинг Чанта за Пране

BGN 23.26

Брой продукти

Цип.В движение : чанта за пране за удобно съхранение на предмети за хигиена по време на пътуване и къмпинг.Добре обмислена чанта за тоалетни принадлежности с много пространство за съхранение - 1 просторно основно отделение, 3 вътрешни и 2 външни странични джоба.Подвешивание : косметичка с извънбордов на една кука, за защита от мръсотия - дръжка за лесно транспортиране.Траен : чанта за тоалетни принадлежности, изработени от здрав, водоустойчив полиестер 600 D - избършете с чист интериор.Практичност : голяма косметичка прост дизайн тъмно сив цвят-подходящ за мъже и жени.Гаранция на производителя не може да се прилага.Тази водоустойчива чанта за пране-идеалният спътник за следващото си пътуване или къмпинг.6 отделения чанта за тоалетни принадлежности предлагат достатъчно място за съхранение на хигиенни средства на едно място.Сложна единица, предоставя необходимата организация, за всички елементи на банята бяха винаги под ръка.Благодарение на простия дизайн в тъмно сив цвят чанта изглежда добре както като тоалетна чанти за мъже, така и като козметични чанти за жени.Чанта за тоалетни принадлежности в детайли : - Размери (В х Ш х д) : прибл. 23 x 26,5 x 14 см - Тегло : прибл. 200 г. - Материал : 600 D полиестер. - Цвят : сив.Чанта за пране за окачване. - Идеален спътник за пътуване и туризъм. - Ясно съхранение хигиенни средства. - Сложно разделение на 6 отделения с цип. - За окачване - предпазва от влага и мръсотия. - Лек и компактен - с дръжка за лесно транспортиране - Водоустойчив полиестер с протираемой вътрешната част. - Прост дизайн, подходящ за мъже и жени.Съдържание на опаковката : - 1 х тоалетна чанта. - Декоративни елементи в комплекта не са включени.


Основни характеристики

Подобни продукти в категория