2 елемента най-Новият Матирана Алуминиева Сплав Лого Регистрационен номер Рамка за Mazda, с Винтови Капачки на Кутията Комплект, Приложим към Стандартната кола номер?

2 елемента най-Новият Матирана Алуминиева Сплав Лого Регистрационен номер Рамка за Mazda, с Винтови Капачки на Кутията

BGN 13.59

Брой продукти

【Стандартен дизайн регистрационен номер САЩ и Канада】 Подходящ за регистрационен номер 6x12 см.Той ще замени във всяка от четирите краища стикери държавни регистрационни бележки.Те законно да шофират по пътищата. 【Специално за Mazda】Изключителна персонализиране на Mazda.Обичай с прецизен остри с използване на високотехнологични лазери с компютърен контрол за този вид декоративни регистрационен номер може да добавите персонализация на вашия автомобил!. 【Висококачествени материали】 е Изработен от висококачествен полиран алуминий, но НЕ от евтина пластмаса.Тя е здрава и не е податлив на корозия. 【Безплатни инструменти и лесна инсталация】 Нашите рамки регистрационен номер са лесни за инсталиране.Ние безплатно предлагаме ви аксесоари за винтове и отвертки.Това е лесен и отнема само няколко минути, за да завършите инсталацията.Ще ви хареса САМ. 【На отличното обслужване на клиентите】Като нашият най-ценен клиент, вашето удовлетворение е нашата най-голяма амбиция.Ако имате някакви проблеми , моля, свържете се с нас.Ако има някакви проблеми с качеството, ние ще възстановим или обменяем продукт за вас.


Основни характеристики

Подобни продукти в категория

Регистрационен номер на Американското AOOTF-Матово Черен Тънка Синя Линия Полицейска Алуминиева Съставна Предната Плоча,Регистрационен

BGN 14.36

Нашият индивидуално оборудван автомобилен регистрационен номер, устойчив на удари, надраскване пенопл