Възглавница за кърмене, за Предотвратяване на Наклон на Главата Възглавница За Кърмене на Детето Възглавница За Кърмене, Възглавница богат на функции за кърмене н?

Възглавница за кърмене, за Предотвратяване на Наклон на Главата Възглавница За Кърмене на Детето Възглавница За Кърмене,

BGN 71.52

Брой продукти

Мультяшное моделиране, дизайн вкара чанти за бутилки за хранене, красив, удобен и практичен.Предотвратите наклони глава на възглавницата, цялостна грижа за деликатната шията на бебето.Има няколко различни цвята, които можете да изберете според нуждите.Детска изключителна тъкан е нежна и мека, което позволява по-добре да се грижим за кожата на бебето.Изработен от качествен futon материал PP, супер мек и удобен за употреба от едно дете.Функция : 1. Детска изключителна тъкан е нежна и мека, което позволява по-добре да се грижим за кожата на бебето.2. Предотвратите склонни главоболие възглавница, цялостна грижа за нежно около врата на бебето.3. Мультяшное моделиране, дизайн вкара чанта за бебешка бутилка за хранене, красив, удобен и практичен.4. Изработен от качествен futon материал PP, супер мек и удобен за употреба от едно дете.5. Има няколко различни цвята, които можете да изберете според нуждите.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Тип продукт : Възглавница за кърмене вскармливанияматериал : PP памук Допълнително Цвят : розов, светло зелен, сив Осъществяване списък : 1 х възглавница за кърмене вскармливанияп : моля, Имайте предвид, че един нов вид и стария вид на този продукт, ще бъдат изпратени на случаен принцип, и се уверете, че няма да възрази, преди да поръчате.


Основни характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Breastfeeding Pillow
Material:
PP Cotton
Optional Color:
Pink, Light Green, Gray 
Package List:
1 x Breastfeeding Pillow :
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Подобни продукти в категория