20 мл 30 мл Изолиран Чаша Слайдер на Кутията Брызгозащищенная Покриване на Пресконференция В Замяна на Кутията за Класически Чаши от Неръждаема Стомана Подмяна на к?

20 мл 30 мл Изолиран Чаша Слайдер на Кутията Брызгозащищенная Покриване на Пресконференция В Замяна на Кутията за Класически

BGN 4.79

Брой продукти

★ МАТЕРИАЛ БЕЗ BPA : Капачка и плъзгача изработени от кристално чиста пластмаса, не съдържат BPA. ★ Размер : 20 грама - 3 инчов диаметър на + 0,25 инча еластично о-пръстен;30 мл - 3.5 инча диаметър на + 0,25 инча еластично о-пръстен. ★ Брызгозащищенная небьющаяся делото слайдер, Подходящ за YETI Rambler, Old Style RTIC, Ozark Trail, Simple Modern, CHILLOUT LIFE и други тумблеров, пътни чаши, кафе чаши Подмяна на покрива. ★ Горната част на капака има sip дупка може да бъде в контакт с напитки директно или за използване със слама.слайдер или магнитен плъзгача за плавно отваряне и затваряне на sip дупки. ★ За по-добро стягане, моля, почистете гуменият пръстен с вода преди да се използва, за да си в по-добра позиция и да се избегне появата му. ★ Беспроблемная покупка! ✔ Ако по някаква причина не сте доволни от покупката си, можете да поискате възстановяване на сумата или замяна в рамките на 30 дни★ Брызгозащищенная покриване на Пресконференция в взаимозаменяеми покрива ✔ ви Дава възможност за контролиране на течен спрей вашата напитка и да го държи нащрек по време на ходене или дори шофиране ✔ идеален за повечето чаши (да се уверете, че той е подходящ за вашата чаша, моля измерете диаметъра на чаша, преди покупка) ✔ Кристално чиста пластмаса с функция за затваряне, за да се предотврати повечето течове ✔Нашите капачки, могат да се мият в съдомиялна машина, но избягвайте употреба в микровълнова печка. ✔ Екологично чисти ✔ Нетоксични материали ✔ Това е напълно безопасно за храни★ ЗАЩИТА от пръски-тази на кутията създава защитна бариера за вашата напитка, за да се предотврати разливане. ★ Забележка ✔ тази капак не е напълно херметично. ✔ Ако капакът се затвори, когато е оборудван в чаша, налягане може да попречи на отдръпването на покрива.Поставянето на капак върху чаша, оставете Плъзгача отворен. ✔ Ако в чаша се поставя в гореща вода, оставете плъзгача отворен дотогава, докато течността се охлади.Налягане на топла вода може да доведе до това, че на кутията появи. ✔ Тази на кутията ще ви помогне при случайни екранните и разливите, но не означава, че няма изтичане на информация, ако обърна я по-дълго време или да си чанта.Той отлично предпазва от пръски, ако ходиш с него или да го съхранява в колата, но не е предназначен за съхранение в чанта или легнало.


Основни характеристики

Подобни продукти в категория