4 бр. комплект гъби за грим, мека Гъба, За течно-тонален крем, сметана и прах, без латекс, Мокро и сухо яйце за грим (лилава серия)

4 бр. комплект гъби за грим, мека Гъба, За течно-тонален крем, сметана и прах, без латекс, Мокро и сухо яйце за грим (лилава

BGN 3.91

Брой продукти

〖4шт грим гъба〗 : Има 3 различни форми за красота гъба комплект,в това число 1 бр. каплевидная форма+1 бр. наклонена каплевидная форма+2 бр. наклонена маслинова форма, която ще отговаря на вашите нужди. 〖Бъдат приложими〗:BB крем, тонален крем, пудра на прах, коректор, течност, базов крем, ронлив прах и т.н. 〖Точността и определяне〗 : Гъба за грим има остър на върха, плосък край и заоблени страна, тази универсална гъба осигурява пълен контрол дори на най-трудните участъци на лицето.Множество гъба прави тен, гладка, без разводи и неплавающей на прах. 〖Покажете своята красота〗 : на Дъното е повече, отколкото при други гъби, така че тя бързо се покрива по-голяма площ, а на върха на показалеца чудесно за уединени кътчета и детайли от работата.Лесно се нанася и смесване грим, ultra beauty makeup blenders - това е незаменим инструмент за създаване на гладка аэрографической довършителни работи. 〖Материал〗 : Материал без латекс, Q bomb soft сладко Skin-friendly Характеристика : Мокро и сухо ползване, гъба за грим се превръща повече във водата, се чувства еластична и да се намали разликата след абсорбиране на вода, за да набъбне, за предотвратяване вдишването на козметика.Защо да изберете us Our гъба за грим и без латекс, материал,ще ви осигури по-гладък и равномерен вид, Q бомба мека хубава приятелска към кожата и се предлага в различни цветове и форми.Цвят : Магента Series Qty : 4pcs Specifications : 40*60mm Material : Hydrophilic Не Emulsion Features : (1) грим 360°усилията и non-floationg прах.(2) Помага нанесете тонален крем по-плавно и равномерно.(3) Запазване на време грим и намаляване на отпадъци, козметичен продукт.(4) Подходящ за целия вид на влажния учредительства и сух прах.Как да изчистите гъба за грим : (1) Навлажнете гъба за грим с топла вода.(2) Нанесете няколко капки от меко почистващо средство и внимателно вспеньте с пръсти, за да премахнете грим, масло и бактерии.(3) Измийте и стиснете гъба под течаща вода, докато не изчезне петното.(4) Внимателно изстискайте излишната влага чиста кърпа или хартиена кърпа, след което го постави в притежателят на гъба за изсушаване на въздуха.


Основни характеристики

Подобни продукти в категория