Представител ремонт на татуировки, Естествено Нежна мини Преносим Серум Ремонт татуировка на Веждите Никаква Стимулация за Жени за Салон за красота за възрастен

Представител ремонт на татуировки, Естествено Нежна мини Преносим Серум Ремонт татуировка на Веждите Никаква Стимулация

BGN 5.03

Брой продукти

Портативен размер за лесен достъп и съхранение.Специално проектиран за ремонт и определяне на цвят след татуировки.Намаляване на краста кожа, естествен слаб, бърз ремонт на повредени клетки, намаляване на краста на кожата след операция на татуировки. чисто съдържание 5 мл, безопасни и меки съставки, които не навредят и да не стимулират нежната кожа, подходящ за татуировка на веждите, устните и молив за очи.Увеличете имот определяне на цвят епидермална пигменти и подобри трайност задържане на цвета.По-бързият ремонт и силно проникване, насочени към дъното на кожата, помагат на кожата да заключват вода, хидратирате кожата си.Функция : 1. По-бързият ремонт и силно проникване, насочени към дъното на кожата, помагат на кожата да заключват вода, хидратирате кожата си.2. Намаляване на краста кожа, естествен слаб, бърз ремонт на повредени клетки, намаляване на краста на кожата след операция на татуировки.3. Увеличете цвят‑определяне на имот епидермална пигменти и ще подобри устойчивостта на цвета‑на задържане.4. Портативен размер за лесен достъп и съхранение.Экстренныйый издаване конструированный за ремонт и определяне на цвят след татуировки.Съдържание 5. 5 ml чисти, безопасни и слаби съставки няма да навредят или не простимулируют чувствителна кожа, подходяща за татуировка на веждите, устните и молив за очи.Начин на употреба : Използвайте 3-5 пъти на ден в продължение на 5-7 дни непрекъснато, за да се постигне бърз ефект ремонт.Спецификация : Тип деталя : Представител ремонт татуировки Текстура : течността, работещи Срок на годност при съхранение : 3 годаquantity : 5 ml/ bottle Suitable за : Ремонт и определянето на цвят след татуировки Ефективност : Помощ за ремонт на татуировка вежди, молив за очи и устни, и питайте кожата, за да ефектно се заключва цвета и заключване на цвета, намаляване на краста, и бързо регенерира кожата.Начин на приложение : Извадете ремонтно средство и на първо snap на разстояние от предната част, не потеряйте си, ако сломаете.Тя все още е полезно Стиснете ръка, към дъното и вытолкните ремонт представител Обърнете го и запазете Списъка с пакети : 1 x представител за ремонт на татуировки.


Основни характеристики

Item Type:
Tattoo Repair Agent
Texture:
Liquid
Shelf Life:
3 years
Quantity:
5ml/ bottle
Suitable for:
Repairing and color fixation after tattoo
Efficacy:
Help repair the eyebrow, eyeliner and lip tattoo, and nourish the skin, so as to effectively fix the color and lock the color, reduce scab, and quickly repair the skin.
Method of use:
Take out the repair agent and break off the front part first :
Don't lose it if you break it. It's still useful :
Press your hand against the bottom and push out the repair agent :
Turn it over and save it :
Package List:
1 x Tattoo Repair Agent :

Подобни продукти в категория