[2] YUSYAIE Закалено стъкло протектор на екрана Съвместим с Apple iPad Mini 6 Протектор на екрана [8,3 инча,6-то поколение,випуск 2021 г.] с 9H HD прозрачен прозрачен ультратонкой защи?

[2] YUSYAIE Закалено стъкло протектор на екрана Съвместим с Apple iPad Mini 6 Протектор на екрана [8,3 инча,6-то поколение,випуск

BGN 6.28

Брой продукти

Закалено стъкло протектор на екрана конструира специално за i Pad mini 6. Добър материал : Закалена филм е направен от стъкло AGC.След внимателна обработка той ще се превърне в мрежа, когато ще бъдат разбити, и не ще се превърне в парче боклук, за да выплеснуться и да навредят на човешкото тяло.HD Clear : Прозрачен и поддържа 99% светлинна пропускливост, се осигурява защита на мобилни телефони и не пречи на ежедневното използване на мобилни телефони. 9 H : Закалена филм достига твърдост 9 H, и въпреки че тя поставя заедно с ключов кабел, тя не поцарапает екран.Лесна инсталация : След изравняване дупки на телефон трябва само да кликнете върху него в средата на екрана, за въздух между телефона и защитно фолио изчезна.


Основни характеристики

Подобни продукти в категория